InternetSpeedTest.ro - Testeaza-ti viteza la internet. Vezi exact cati mega/secunda are viteza ta de internet!

Test viteza Zapp Internet

Efectueaza gratuit un test viteza zapp chiar acum sa vezi cat de rapida este conexiunea ta zapp la internet.  Pentru a putea incepe testul de viteza zapp trebuie sa apesi butonul din mijlocul chenarului de mai sus unde scrie “Begin Test”. Testul de viteza zapp va incepe la cateva secunde dupa ce ati apasat butonul begin. Va rugam sa asteptati pana la finalizarea testul de viteza zapp care dureaza aproximativ 1(UN) minut.

ZappLa incheierea testului de viteza zapp rezultatele pe care le primiti sunt urmatorele: viteza de download zapp si viteza de upload zapp pe care o aveti in momentul cand efectuati testul. Dedesubtul acestor doua rezultate veti avea afisate 3 orase invecinate de locatia dumneavoastra. Va sugeram sa efectuati testul de viteza zapp din nou selectand un alt oras pentru a va putea asigura ca testul de viteza zapp a avut un rezultat precis si pe alt server (respectiv cel din alt oras selectat de dvs.). Testul de viteza zapp trebuie efectuat din mai multe locatii pentru a va putea asigura de acuratetea rezultatului.

Diferentele rezultatelor dintre un test de viteza zapp efectuat din alta locatie sau pe alt server (o puteti face la finalizarea testului) pot fi foarte mari. Motivele diferentelor de rezultate la testele de viteza zapp sunt:

-daca folositi modem 3G – semnalul dar si acoperirea 3G (doar resedintele de judet au acoperire 3G momentan in Romania);

-placa de retea ;

-traficul din reteaua zapp la acea ora ;

-antivirusul pe care il folositi (incercati inchiderea antivirusului cat efectuati testul de viteza si nu numai pentru a putea sesiza diferentele). Recomandam folosirea unui antivirus de tip free (AVIRA ANTIVIRUS) si NU a celor de tipul Avast!, Kaspersky, Bitdefender, Nod32 care afecteaza testul de viteza zapp dar si conexiunea la internet.

Daca ai probleme, sugestii sau nelamuriri despre testul de viteza zapp te rugam sa folosesti comenturile de mai jos. Asteptam rezultatele la testul de viteza zapp la internet mobil. Va multumim pentru ca utilizati serviciul gratuit test viteza .ro

30 Comments

 1. Marian
 2. nicusor
 3. oprea vasile
 4. ana
  • Adrian
 5. cristi sv
 6. radu
 7. adi palcristian1998
 8. Florin tare dezamagit florin_have_fun
 9. cocolino50
 10. cocolino50
 11. cocolino50
 12. daniel dany_daniel17
 13. marian
 14. tovarasu
 15. vali k.doog
 16. k.doog vali
 17. alexadru Ilie gabriel
 18. lazar lucia irina
 19. elena
 20. alynuts
  • Speed Test
 21. Cata
  • Andrei1945
 22. nycu
 23. topliceanu adrian
 24. mohsen masomi

Add Comment

×
Like us on Facebook
We appriciate it!
No Thanks
Distribuie pe Facebook
Am dat share