InternetSpeedTest.ro - Testeaza-ti viteza la internet. Vezi exact cati mega/secunda are viteza ta de internet!

Testeaza-ti viteza de internet!

 • Test viteza masoara durata de timp in care un fisier este transferat catre computerul vostru. Testul de viteza va fi efectuat pe un server extern . Puteti efectua testul viteza si de pe un server romanesc selectand orasul  de unde doriti sa fie serverul din Romania., acest lucru fiind posibil doar dupa ce efectuati prima data testul viteza. Diferenta intre un test viteza facut pe un server romanesc si un test viteza efectuat pe un server strain este foarte mare. Este normal sa aveti rezultate mai bune la viteza internet pe serverele romanesti.
 • Pentru un bun rezultat incercati sa efectuati testul de viteza de mai multe ori si daca aveti ocazia din diferite locatii pentru a putea observa diferentele dintre rezultatele testelor de viteza.
 • Test viteza masoara cu acuratete lungimea de banda pe care o aveti indiferent daca aveti DSL, cablu sau fibra optica si pot fi folosite pentru test viteza RDS, test viteza Vodafone sau test viteza Clicknet.
 • Testul de viteza poate fi influentat de numerosi factori  in momentul efectuarii(ex. placa dumneavoastra de retea, traficul din retea, dar si alti factori). Este indicat repetarare testului viteza internet de doua sau trei ori si daca se poate din diferite locatii pentru a putea face o comparatie intre providerii de internet.Testul de viteza dureaza minim 15 secunde. Va rugam asteptati pana la finalizarea completa a testului de viteza !


22 Comments

 1. PITIC IOAN - Sulina
 2. Viorel
 3. Nelutzu
 4. anonimus
 5. Corny
 6. niscu
 7. guta
  • radu
 8. alexandru
 9. NEAGU CONSTANTIN
 10. snowdrop
 11. Gogo
 12. ady
 13. marius_zgardea
 14. eneab
 15. Bogdan Tatiana
 16. rodriguez h
 17. Test viteza
  • belezan
 18. Claudiu
 19. niku san

Add Comment

×
Like us on Facebook
We appriciate it!
No Thanks
Distribuie pe Facebook
Am dat share