InternetSpeedTest.ro - Testeaza-ti viteza la internet. Vezi exact cati mega/secunda are viteza ta de internet!

Test viteza NextGen Internet

Acum aveti ocazia gratuit sa efectuati un test viteza nextgen prin simpla aplasare a butonul Begin din mijlocului testului viteza nextgen de mai sus. Va rugam sa aveti rabdare aproximativ un min pana la efectuarea completa a testului de viteza nextgen. In timpul testului de viteza internet nextgen se vor calcula doua viteze diferite si anume: viteza internet nextgen la upload si viteza internet nextgen la download.


Pentru rezultate mai bune la test viteza nextgen, echipa internetspeedtest.ro va sfatuieste sa inchideti torentele, messengerul, antivirusul, programe de tip pop-up si sa folositi browser precum Mozilla, Internet Explorer, sau Opera. Testul de viteza nu functioneaza daca nu aveti instalata ultima versiune de Adobe Flash Player si momentan din acelasi motiv nici pe broserul Chrome.
Pentru rezultate mai bune la viteza de internet nextgen dar si pentru o viteza mai buna a laptopului sau desktopului dvs. este de nevoie de mici modificari aduse sistemului dvs de operare. Unele dintre acestea ar fi:
*renuntati la folosirea antivirusurilor de gen nod32, avast, bitdefender, norton security, mcafee, etc care ingreuneaza considerabil viteza internet nextgen dar si test viteza nextgen. Folositi antivirusul gratuit si construit de platforma noua de gen Avira
*apasati tasta de windows Start apoi selectati din meniu Run, dupa care scrieti msconfig si apoi ok. Din meniul deschis duceti-va la Startup si lasati doar antivirusul Avira sa porneasca in startup, restul debifati.
Veti observa o imbunatatire considerabila la test viteza nextgen dar si la viteza laptopului si a vitezei de internet nextgen.
Va rugam sa ne comunicati ce viteza la download si upload aveti la testul de viteza nextgen internet, localitatea de unde sunteti dar si alte probleme, sugestii sau informatii legate de test viteza nextgen.

37 Comments

 1. mariocp
 2. nyeste alex
 3. JOHNXYZ
 4. Vasi
 5. abonat
 6. Krueger
 7. alex
 8. Iulian
 9. goliat si david
 10. vlad
  • hans
 11. sandu alb_sandu
 12. gabriel
  • hans
 13. Geo
  • Suiram
 14. Marius
 15. Bogdan bobo_vlad20010
 16. Damian asprilia2002
  • Gabi Bogdan
 17. iosifady1979
  • donkey iosifady1979
 18. nane.dragos Dragos
 19. Florin
 20. deagle
 21. CODRUT
 22. CODRUT
  • Alex
 23. mya mayutzik
 24. Dinu Bogdan bobo
 25. Mihai Dinica 12
 26. Andrei
 27. pushtiul
  • Marin gaga_marin

Add Comment

×
Like us on Facebook
We appriciate it!
No Thanks
Distribuie pe Facebook
Am dat share