Invisible?

Afla cine sta pe invisible!

Tot ce trebuie sa faci ca sa afli cine sta pe invisible este sa scrii DOAR id-ul persoanei in chenarul de mai jos si sa apesi tasta Enter . Vei putea vedea exact daca statusul este Invisible, Online sau chiar Offline. A fost probat de multe ori si puteti avea incredere totala in acest program. Acuma stii cum se afla statusu la o persoana ! Sta pe invisible ? Cum vad? La fel vezi si daca sta pe invisible ! Afla cine sta pe invisible chiar pe internetspeedtest.ro


Acum ai aflat cine sta pe invisible si poti fi sigur 100 % ca statusul este cel real. Programul afla cine sta invisible, offline sau online. In dreapta puteti vedea poza de profil a userul pentru care ati solicitat aflarea statusului. Ne cerem scuze daca uneori primiti eroare cand incercati sa verificati un ID. Acestu lucru se intampla din cauza serverelor care primesc prea multe solicitari in acelasi timp de verificare ID-uri messenger pentru aflarea statusului real. Va rugam sa incercati mai tarziu in cazul in care programu care afla cine sta pe invizibil nu functioneaza momentan.
Serviciul care afla cine sta pe invisible pe YahooMess functioneza 99% din timp si arata 99% din timp statusul corect chiar daca aceasta este online sau offline sau chiar invisible.
Iti garatam acuratetea rezultatului dupa ce ai introdus id-ul de yahoo si ai apasat butonul check.
Ne poti ajuta sa raspandim acest serviciu care afla cine sta pe invisible daca dai un like la aceasta pagina si toti prietenii tai vor stii de serviciul care arata cine sta pe invisible. Cine mai sta pe invisible acum ? 🙂
Vezi cine sta pe invisible pe Yahoo Messenger pe internetspeedtest.ro !

comentarii

 
 

12 Comments

 
 1. cosma damian says:

  Dupa incercari repetate, acelasi rezultat: fiind pe invisible arata offline. Programul nu functioneaza corect.

 2. inginer says:

  Arata foarte bine si cine sta pe invizibil si cine e offline si cine e online

 3. Ottima…qualcuno mi sa dire la versione italiana????

 4. Ottimo,ma qualcuno mi sa dire la versione italiana grazie …davvero ottima…

 5. Vasile says:

  Merge pe dreaq’ bine… ca iti arata ca e offline cand o persoana e pe invizibil ,90% iti arata asa,si doar 10% de merge 10% bine…Puteti sa faceti ceva sa mearga bine?

 6. ion ion ionutionut8033 says:

  ma intereseaza,dk exista vreo posibilitate,sa vezi,dk e cineva online pe facebook,desi nu ai am in lista de prieteni!ms.

 7. Dj.Kokosh says:

  merge si arata ok detectorul de invisible

 8. alah says:

  wow.it really works@

 9. gaby says:

  foarte tare! merge si arata ok status

 

Leave a Comment

 
 

 
Email

 • Dictionar Francez Roman
 • Haine Online