InternetSpeedTest.ro - Testeaza-ti viteza la internet. Vezi exact cati mega/secunda are viteza ta de internet!

Ascunde IP

Cum sa ascunzi un ip

Vrei sa nu iti apara ip-ul tau real pe internet atunci cand intri pe un site? Acum poti folosi acest program pentru a ascunde adresa ta reala de internet si sa poti sa intri pe orice site cu alta adresa de ip. Gulli face acest lucru. Tot ce trebuie sa faceti este sa scrieti adresa site-ului pe care vreti sa intrati unde scrie “Deine URL “. Adresa trebuie sa fie de forma www.site-ul.com. Apasati Anonymize si programul va genera un cod. Copiati codul din prima casuta ( anonymisierte URL) intr-o noua pagina de firefox sau internet explorer.Folositi cu incredere. A fost testat si functioneaza foarte bine.

Atentie: Acest program poate fi folosit pentru ascunderea ip cat timp faceti browsing pe internet. NU inseamna ca aveti alt IP. Daca folositi ascunderea Ip-ului pentru orice activitati trebuie sa stiti ca orice annonymizer sau proxy nu va ascunde ip-ul real, acesta fiind inregistrat si traceable de aproape oricine. La sectiunea Verifica adresa de Ip, programul va afisa daca folositi un proxy sau un annonymezer.

Unele firme de firewall considera ca Ip-urile dinamice sunt cele mai indecate atunci ca faceti surf pe internet, acestea modificandu-se de fiecare data cand va conectati la internet.

Ip-ul poate fi ascuns doar atunci cand va logati la un alt computer care are ip fix si este din alta tara/regiune. Atentie fisierul index.dat din Windows salveza ip-ul care s-a logat prin orice fel prin remote.

Daca folosestei Google Chrome si vrei sa-ti schimbi IP-ul foloseste ZenMate

Daca folosesti Mozilla Firefox, foloseste acest program

2 Comments

  1. marius
  2. daniel

Add Comment

×
Like us on Facebook
We appriciate it!
No Thanks
Distribuie pe Facebook
Am dat share