Adresa ta IP

Afla adresa ta de ip

Cum aflu ce adresa ip am? Acum ai raspunsul chiar pe internetspeedtest.ro

Mai jos vezi exact ce adresa de ip ai, stegul si tara de unde este ip-ul precum si numele providerul de internet. Un obiect folositor pe internet !

Programul va arata si daca folositi un proxy sau nu. Adresa ta de IP (INTERNET PROTOCOL) este un protocol creat pentru transferul de date prin TCP/IP. IP-ul este un protocol primar in Internet Layer care are scopul de a transmite pachete de date de la sursa host ca destinar. Ip-ul este cel mai important element care defineste Internet-ul.

Adresa ta de ip este :

IP-ul poate fi fix sau dinamic. Ip-ul fix este ca un CNP sau numar de telefon pe internet. Asigurati-va ca in cazul in care aveti un ip fix (providerii internet ca RDS, Clicknet, Vodafone au ip fix) nimeni altcineva nu va foloseste ip-ul. Acest lucru il puteti face prin activare permanenta a firewall-ului din windows si instalarea suplimentara a unui firewall suplimentar. Windows-ul afiseaza mesajul de eroare – YOur IP is already in use cand va conectati in internet. Acest lucru inseamna ca ip-ul vostru este deja folosit in retea.

Ip-ul dinamic este ales aleator in momentul cand va conectati la internet si difera de fiecare data cand va conectati la internet.

Exista cateva tipuri de versiuni de ip. Se foloseste IPv4 si IPv6

comentarii

 
 

4 Comments

 
 1. fla_the_king_2006 says:

  De ce la mine la CITY scrie chisoda ? ca stau in Timisoara 😐

 2. doina says:

  cum aflu ip-ul altui interlocutor?

 3. pavel nicoleta tranquila says:

  e fain

 4. pavel nicoleta tranquila says:

  e foarte fain si frumos imi place:):):):)

 

Leave a Comment

 
 

 
Email

 • Dictionar Francez Roman
 • Haine Online